sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

Leipäsunnuntai taiwanilaisittain
Pihlajamäessä vietettiin aamulla leipäsunnuntain lähetysmessua. Elämän leivästä ja sen jakamisesta saarnasivat Taiwanin lähetit Anne ja Juha Ijäs Suomen Lähetysseurasta.


Kotoinen ruisleipä oli päässyt koristamaan rukousalttaria. Lähetyskynttelikkö oli tuotu kirkkosaliin. Esirukousjakson aikana täällä hiljennyttiin. Päivän virtenä laulettiin virsi 59, jonka kolmas säkeistö puhuu ehtoollisen leivästä. "Leipää alttarin myös syömme keskellä matkaa. Väsyneet sielumme elpyvät, jälleen jaksamme jatkaa." Messu ravitsi ja virkisti. Erityiskiitos kauniista viulumusiikista Erkaman Timolle.
Seurakuntasalin puolella syötiin lohikeittoa ja juotiin pullakahvit Viiden Tuulen Majatalon työn tukemiseksi. Mona ja lähetyskerholaiset olivat olleet työn touhussa jo aamukahdeksalta - ja vielä kesäaikaan! Messun aikana kirkkosaliin leijaili houkuttavia tuoksuja. Nälkähän siinä tuli.Kun vatsat oli täytetty, Anne ja Juha toivat terveiset Taiwanilta.


Ja siunasivat meidät päätteeksi taiwanilaisella siunauslaululla. Kaunista! Kiitos Ijäkset ja kaikki messua ja ateriaa rakentamassa olleet ja niihin osallistuneet. Leipä, joka tänään lähetettiin "merien taa" (virsi 59:4) pitää monta Viiden Tuulen Majatalon asukasta kiinni toivon syrjässä. Teemme tärkeää työtä!

-Paula

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ja keskustelut ovat tervetulleita. Käytäthän omaa nimeäsi, kiitos.