sunnuntai 25. lokakuuta 2015

Kuninkaallista juhlaa!


 Päivän prinsessa! Messussa pyhän kasteen saanut pikkuinen sai nimen, joka suomennettuna olisi "Siunattu Prinsessa Enkeli". Niin paljon hyvää ja kaunista hänelle toivotaan ja rukoillaan. 


Messun alkulaulussa Siloé-ryhmä näytti meille jäyhille pohjoisen ihmisille,
kuinka ylistys svengaa.
Ja kyllä: kuin huomaamatta me lähdimme mukaan.


Laulu soi ja kielet vaihtuivat messun aikana suomen, englannin, ranskan, svahilin ja lingalan välillä.


Paula saarnasi päivän aiheesta: "Te olette maan suola... Te olette maailman valo...." Ehkä meidän ei tosiaan tarvitse yrittää tulla joksikin, vaan tunnusta se, mitä me jo olemme Jumalan lapsina, Jeesuksen oppilaina, Pyhästä Hengestä osallisina. Kastettuina kristittyinä. 


Messun nuori väki toi iloa ja elämää kirkkoon.


Pyhä hetki.Tästä lähtee kristityn tie.


Siunausta tuli kirkon täydeltä, kun koko seurakunta kohotti kätensä ja yhtyi rukoukseen.


Valoa matkaan! 

Messun jälkeen syötiin keittoa ja herkuteltiin kakulla. Illan päätteksi vielä keskusteltiin Pihlajamäen messujen tulevaisuudesta. Vuoden mittainen kokeilu lähenee loppuaan ja nyt on aika tehdä seurakuntaneuvostolle esitys sunnuntaimessujen ajankohdasta ja sisällöstä. Paikalla ollut joukko oli varsin yksimielinen. Kello 16 on koettu hyväksi ja seurakuntaa laajemminkin palvelevaksi, Samoin kaavan pieni lyhentäminen, musiikin monipuolisuus ja yhteinen kahvihetki messun jälkeen saivat kiitosta. Kaikesta päätellen jatkamme siis kokeillulla linjalla. Nyt on haasteena saada entistä enemmän seurakuntalaisia messuja valmistamaan. Sitä varten meillä on jo uusia juonia ensi vuodelle. :)

- sari 

1 kommentti:

  1. Kiitos taas messusta. Oli aivan ihana yllätys osallistua pikku Prinsessan juhlaan ♥ Ja mukavaa, että me seurakuntalaisetkin saimme sanoa mielipiteitämme kirkon kokeilusta :) Toivottavasti jatkuu samalla linjalla, on ollut sen verran bueno :)

    VastaaPoista

Kommentit ja keskustelut ovat tervetulleita. Käytäthän omaa nimeäsi, kiitos.