lauantai 25. lokakuuta 2014

KokoNAISvaltaista hyvinvointia

Toiveuusintana järjestetty Naisten hyvinvoinnin iltapäivä keräsi kirkolle jälleen reilut kuutisenkymmentä naista. Ira Hyyrysen stressiä ja rentoutumisesta käsittelevän alustuksen jälkeen nautittiin Monan valmistama maistuva kanakeitto. Sen jälkeen oli varattu reilusti aikaa hemmottelulle erilaisissa hoidoissa. Alakertaan pystytetyssä porinakahvilassa sai istuskella rupattelemassa kupposen ja tuoreen pullan kera (miten se pulla olikin niin hyvää!?). Toimeliaimmat kutoivat sukkia hyväntekeväisyyteen ja ompelivat värikkäitä heijastimia. Kirkkosalissa oli mahdollisuus hiljentyä ja koota ikiomat rukoushelmet. Iltapäivän päätteeksi kokoonnuttiin koskettavaan ehtoollishetkeen Heidin johdolla.

Kiitos kaikki te ihanat Naiset, jotka olitte mukana. Parasta palautetta oli kuunnella kirkon täyttänyttä iloista puheensorinaa, seurata tyytyväistä touhua ja aistia harras hiljaisuus, kun polvistuimme yhteiseen ehtoollispöytään.

Iltapäivän aikana kertyneillä lahjoitusvaroilla saadaan hankittua kehitysmaan naiselle ompelukone Kirkon Ulkomaanavun kautta: http://www.toisenlainenlahja.fi. Lisäksi piirin omaan diakoniatyöhön kertyi kymmeniä euroja.

Siunausta pimeneviin päiviin. Ja valoisiin kohtaamisiin kirkonmäellä! 


"Tulkaa, kaikki on valmiina."

Ja lähtekää: "Rohkaiskaa arkoja, tukekaa heikkoja, auttakaa sorrettuja, kunnioittakaa kaikkia ihmisiä. Rakastakaa ja palvelkaa Herraa Pyhän Hengen voimassa iloiten."

 

-Kuvat ja teksti Paula 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ja keskustelut ovat tervetulleita. Käytäthän omaa nimeäsi, kiitos.