perjantai 19. syyskuuta 2014

Mitä mieltä messusta? Vastaa kyselyyn ja vaikuta!


Ensi viikolla noin viidensadan pihlajamäkisen, pihlajistolaisen ja viikinmäkeläisen luukusta kolahtaa postia kirkonmäeltä. Kyseessä on messua eli ehtoollisjumalanpalvelusta koskeva kysely. Me kirkon työntekijät ja vapaaehtoiset vastuunkantajat haluamme kuulla, mikä saisi alueemme asukkaat lähtemään sunnuntaisin 'sanankuuloon'. Millainen olisi messu, jonne olisi mukava tulla? Mihin aikaan päivästä sen pitäisi alkaa? Millaista musiikkia siellä pitäisi olla? Jne.

Postikyselyyn valitsimme otoksen eri ikäisiä seurakuntalaisia. Kysely ei ole kuitenkaan suunnattu vain heille, vaan on avoin kaikille. Toivommekin, että mahdollisimman moni osallistuu ja antaa äänensä kuulua. Kyselyyn voi vastata sähköisesti  Malmin seurakunnan verkkosivuilla olevan linkin kautta: http://www.helsinginseurakunnat.fi/seurakunnat/malmi.html. Paperiversion voi noutaa Pihlajamäen kirkolta (Liusketie 1) tai Pihlajiston seurakuntakodilta (Tiirimaantie 4).

Kyselyn tulokset julkistetaan ma 3.11.2014 klo 18 Pihlajamäen kirkolla järjestettävässä keskustelutilaisuudessa. Samalla arvotaan yhteystietonsa antaiden vastanneiden kesken Reilun Kaupan herkkukori. Vastaa, vaikuta ja tule marraskuussa kuulemaan, millaisia messuja meillä kaivataan. Vuosi 2015 on sitten kyselyn tulosten täytäntöönpanon aikaa. Jännäksi käy... "Mitenkähän monta vastausta saamme?", pohtii postitustalkoissa kirjeitä niputtanut Sari-PaulaEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ja keskustelut ovat tervetulleita. Käytäthän omaa nimeäsi, kiitos.