sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Iloiset uurnanrakentajat

Kiillekujan puutyöpajalla aherretaan keskiviikkoiltaisin haudanvakavan aiheen parissa. Koolla on kuusi innostunutta uurnanrakentajaa, jotka saivat paikan paljon kiinnostusta herättäneellä kurssilla. Aihe on vakava, mutta samaa ei voi sanoa tunnelmasta. Innostuksen lisäksi tämä joukko suorastaan pursuu iloa!

Kuvassa kurssilaiset ensimmäisellä kokoontumiskerralla ja heitä tervehtimään saapunut Pihliksen kappalainen Holopaisen Jukka.

Idea uurnakurssista sai pontta vuoden 2014 Yhteisvastuukeräyksen saattohoitoteemasta. Suosio yllätti: tulijoita olisi ollut kolminkertainen määrä. Etusija annettiin oman seurakunnan jäsenille. Ohjaajiksi lupautuivat vapaaehtoiset. Kuvassa oikealla toinen ohjaajista,Tomi, ja Kiillekujan työkalukaappi.Tiesitkö tämän? Uurna saa olla enintään 30 cm leveä ja 40 cm korkea (ulkonevat koristeosat mukaan lukien). Aikuisen tuhkalle tarkoitetun uurnan tilavuus on oltava vähintään 4,5 litraa. Materiaalina voi käyttää vaikkapa paperimassaa tai kartonkia. Siitä vain nikkaroimaan tai askartelemaan. Laatusuositukset löytyvät täältä: http://shk.fi/wp-content/uploads/2014/01/laatusuositukset.pdf

Alla Tomin taidonnäyte. Lisää kuvia saanemme kevään mittaan, kun kurssilaiset edistyvät töissään.


Paula

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ja keskustelut ovat tervetulleita. Käytäthän omaa nimeäsi, kiitos.